Pladsen

Med 170 pladser er campingpladsen stor nok til altid, at have plads til den, der tilfældigvis kommer forbi, og alligevel ikke større end den aldrig mister sin hygge. Pladserne er rummelig indrettet, ca. 100 m2, og oftest omgivet af hække, hvorved de sikrer meget privatliv. Der er også mulighed for at vælge en plads i åben forbindelse med andre campister, samt mulighed for Quick-stop. 
Campingpladsen råder over fine faciliteter til såvel familier med børn, cyklister, golfspiller eller jer der blot ønsker et par dage fri og nyde den smukke natur.
I hovedbygningen, hvor også receptionen og kiosken forefindes, er der 3 familie-baderum. Længere oppe på terrænet findes en stor servicebygning med en særskilt dame- og herreafdeling med brusere, toiletter og vaskekummer, baderum for handicappede, puslerum og vaskeri. Derudover er der både inden - & udendørs køkkenfaciliteter, samt TV - stue.
For børnene er der hoppepude, samt en mindre legeplads i nærheden af køkkenfaciliteterne, så de små også har noget at lave, mens mor og far laver mad.
Der er TDC HotSpot på pladsen!